Föreläsning hos er?

Naprapat på din arbetsplats!

Idag var Pontus på Arlanda och föreläste om ergonomi för Rör-inspektörer. En samling härlig människor från hela Sverige som kan undersöka och ställa diagnos i rör under marken. De har stora utmaningar men också stora fördelar med sin arbetssituation. Det var kul. Vi pratade anatomi, risker att arbeta på olika sätt, hur  man gör enkla förbättringar och hur det påverkar livet i stort. Uppmaningen idag var att aldrig göra på samma sätt. Variera och böj på benen när du lyfter. Stå och arbeta så mycket du kan. Gör du dessutom dina dagliga ”Deep squats” så hjälper du hälsan! Allt detta minskar belastningen på hela kroppen.

Ergonomi är ett stort ämne som påverkar hela individens liv, positivt eller negativt. Det finns mycket att säga i ämnet och det finns många enkla lösningar på ALLA arbetsplatser. Det gäller bara att se dem.
Vill du också ha besök av en naprapat på jobbet? Vi formger ergonomironder och föreläsningar så det passar just din personal och din arbetsplats. Kontakta Pontus@minnaprapatklinik.se

Trevlig helg!