Friska Nacka- Motion, natur, glädje!

Friska Nacka i Samarbete med Min Naprapatklinik

Min Naprapatklinik och Friska Nacka erbjuder alla deltagare 20 % rabatt på första behandlingen på båda vår kliniker. Boka med länkarna nedan.

Vi mår bra av att röra på oss!

Det är bevisat i forskning att man mår bra av att röra på sig. Motion och rörelse förebygger de allra flesta och jobbiga sjukdomar som till exempel depression, hjärt kärlsjukdomar, diabetes, epilepsi m.m. Det spelar ingen roll HUR du rör på dig och det är inte mycket som behövs för att uppleva hälsofördelar. 30 minuter per dag är en bra grund att försöka hålla sig till. Min Naprapatklinik rekommenderar därför Friska Nacka som ett mycket effektivt motionssätt. Speciellt i dessa virus tider. Det är ett fantastiskt sätt att vara ute i skog och mark och leta kontroller.
Så Friska Nacka i Samarbete med Min Naprapatklinik är med andra ord ett mycket bra val för dig!!

Nu har du hittat till oss på Min Naprapatklinik. Vi är glatt ungt gäng i Sickla köpkvarter och Västberga som arbetar med smärta från hela kroppen. Vi tar bort smärta och ser till att den inte kommer tillbaka. Vi hjälper dig när du har ont.

Vad gör en naprapat?

Naprapater undersöker, diagnostiserar och behandlar symtom från hela kroppen som på ett eller annat vis stör dig eller din funktion kanske vid träningen när du är på jobbet eller saker du gör hemma. Med andra ord, vi tar bort smärta och ser till att den inte kommer tillbaka. Friska Nacka i Samarbete med Min Naprapatklinik välkomnar alla slags människor till oss. Elit, vardagsmotionär, barn ungdomar och äldre.

Vi finns i Sickla och Västberga. En behandling tar ca 45 min och kostar 720 kr (576 kr för dig) Boka din tid snabbt och effektivt på knappen nedan. Vi tar oftast emot dig inom 24 h.

Boka din tid med 20% rabatt idag!

Kom och prova en behandling hos oss

När du har fyllt i formuläret, kontaktar vi dig och svarar på eventuella frågor. Vi bokar även in en tid, då du kommer förbi för att se hur det ser ut hos oss och hur en behandling här kan gå till.

close-link