• Företagsavtal

  Vi erbjuder effektiva behandlingar med EN faktura. Lätt som en plätt!

Är du ansvarig för friskvård och hälsa på din arbetsplats?

Kom och prova en naprapatbehandling GRATIS så berättar och visar vi vad vi kan hjälpa er personal med. Inga kostnader eller förpliktelser. Obs vill du avboka tid mailar du till boka@minnaprapatklinik.se

Fyll i dina uppgifer
Kom och prova en behandling hos oss

När du har fyllt i formuläret, kontaktar vi dig och svarar på eventuella frågor. Vi bokar även in en tid, då du kommer förbi för att se hur det ser ut hos oss och hur en behandling här kan gå till.

  close-link

  Hos oss är friskvård både tids- och kostnadseffektivt för era anställda!

  Vi gör det enkelt för er att förebygga sjukskrivningar och få mer välmående personal. Redan av första besöket känner man sig piggare, starkare och fylld av energi både i kroppen och knoppen. En sådan person uträttar mer på kontoret!

  Varför ska vi tänka på friskvård?

  • Förebygger sjukfrånvaro och ohälsa hos personalen
  • Minskar kostnaderna för sjukskrivningar. Det är billigare att förebygga än att sjukskriva!
  • Ökar lusten och produktiviteten hos er personal
  • Ökar trivseln, innovationen och engagemanget hos era anställda
  • Gör er till en attraktivare arbetsgivare med stolt personal
  • Ökar era resultat
  • Arbetsgivare har ett otroligt långtgående ansvar när sjukdomen eller skadan är ett faktum. Ta tag i problemen innan sjukskrivningen drabbar er.

  Friskvård. Inte krångligt. Lätt som en plätt.

  • Med centrala lokaler nära er arbetsplats blir det enkelt med tidseffektiv friskvård för alla anställda.
  • Snabbt omhändertagande är en förutsättning för ett effektivt tillfrisknande och förebyggande av sjukskrivning. Oftast tar vi emot er samma dag som ni bokar.
  • Er personal bokar enkelt sin tid online
  • Många olika behandlingar EN faktura, Lätt som en plätt! Allt samlat på ett ställe.
  • Vi erbjuder också allt-i-ett-klippkort för företag. Enklare blir det inte. Ju större paket ni väljer, desto större rabatt. Alla anställda läggs in på samma klippkort, och ni får en lista per månad på vem som har varit här för att kunna göra ev. avdrag på lönen. Ta kontakt med pontus@minnaprapatklinik.se för mer information.

  Patientförsäkring - hos oss är din personal i säkra händer

  All personal på Min Naprapatklinik AB är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet med patientansvarsförsäkring.

  Naprapater är legitimerad vårdpersonal av socialstyrelsen och lyder under Hälso- och sjukvårdslag (2017:30)

  Privata sjukvårdsförsäkringar

  Min Naprapatklinik AB samarbetar med flera olika försäkringsbolag och ingår i ett nät av mottagningar, som står till försäkringstagarnas förfogande.

  Ge er personal möjlighet att komma till oss på arbetstid. En snabb och billig investering för att öka välbefinnandet och förebygga sjukskrivningar.

  Min Naprapatklinik hos er

  Min Naprapatklinik har möjlighet att komma till ert företag och utföra behandlingar på plats.

  Kontakta oss för att se vad vi kan göra för er!

  Hur funkar det?

  Friskvårdsbidrag

  En legitimerad naprapat arbetar med hälso- och sjukvård, men kan också ge friskvårdande behandlingar enligt Skatteverkets skrivningar om friskvårdsbidrag. Dock är behandlingen då begränsad till det som Skatteverket kallar ”enklare massage” Här ingår akupunktur, akupressur, massage. En behandling som bekostas med friskvårdsbidrag är också momspliktig.

  Skatteverket om friskvårdsbidrag

  Bruttolöneavdrag

  Ett bra sätt att minska kostnaden för en anställd att besöka naprapat är att komma överens om att göra ett bruttolöneavdrag hos den anställda. Det innebär ingen kostnad för dig som arbetsgivaren och det innebär att naprapatbehandlingen blir betydligt billigare för den anställde då kostnaden för behandlingen dras innan skatten dras på lönen istället för efteråt.

  Skatteverket om bruttlöneavdrag

  Vad ska vi göra med kostnaden?

  Fri förebyggande behandling och rehabilitering: En legitimerad naprapat arbetar med hälso- och sjukvård.”Fri förebyggande behandling och rehabilitering” är hos naprapat avdragsgill för arbetsgivaren och skattefri för den anställde. Detta är ett bra sätt för arbetsgivare att skapa förutsättningar för en anställd att snabbt komma tillbaks till arbetet eller, om sådan risk finns, förebygga att sjukskrivning uppstår.

  I momslagen går att läsa att försäljning av tjänster som utgör hälso och sjukvård är befriad från moms. Naprapatibehandlingar utförda av en legitimerad naprapat är därmed befriade från moms.

  Skatteverket om moms och avdrag

  Kom och prova en behandling hos oss

  När du har fyllt i formuläret, kontaktar vi dig och svarar på eventuella frågor. Vi bokar även in en tid, då du kommer förbi för att se hur det ser ut hos oss och hur en behandling här kan gå till.

   close-link