Min Naprapatklinik i ny kostym

Våren är här på riktigt och som vanligt kliar det i fingrarna att starta på nytt, att storstäda och göra det fint omkring sig när våren kommer. Precis så har vi på Min Naprapatklinik känt, och därför har vi har gjort slag i saken och gjort om hela vår grafiska profil!

Det senaste åren har vi växt snabbt med flera nya anställda och idag har vi hela fyra kliniker runt om i stor-Stockholm. Man kan helt enkelt säga att vi växte ur vår tidigare kostym och behövde ny, lite stiligare och modernare klädsel.

De små gröna prickarna i vår gamla logga har nu blivit en stor prick, precis som vi har gått från att vara små till att vara stora. Vi har nu byggt upp ett nätverk och erbjuder förutom proffsiga naparapatbehandlingar också massage, hälsopedagog och KBT-terapeut. Och mer spännande saker är på gång framöver!

Så nu kör vi ett vårskrik och kickar igång våren och varmare tider med en ny fräsch logotype och uppdaterad hemsida. Och vi väcker liv i vårt instagramkonto igen! Så häng med vidare för att få med dig allt spännande som kommer.

Vi hjälper dig när du har ont – i Huddinge, Sickla, Västberga och på Odengatan.
Boka tid online