Ladda ner våra naprapaternas 5 bästa tips för dig som arbetar på hemmakontor

Ni är många som jobbar hemifrån just nu, vid köksbord och i soffar och kanske med allt för få rörelsepauser i vardagen. Därför delar vi på Min Naprapatklinik med oss av våra bästa tips för att att kroppen ska må bra på hemmakontoret.

Arbetsgivarens otroligt viktiga uppgift

Ni är otroligt många som jobbar i hemma kontor nu i pandemi tider. En del tycker förstås att det är toppen medans andra är inte lika nöjda. Framförallt vittnar många av våra patienter idag om stark stress och högre belastning på kroppen än tidigare. Men här är arbetsgivarens roll otroligt viktig. Företrädelsevis ska arbetsgivaren stötta de anställda både innan och efter pandemin och till exempel ge extra tillgång både till ergonomiska verktyg, utbildning men också behandling samt rehabilitering och friskvård. Om detta sker effektivt kan personalen och företaget gå stärkta ur pandemin. Som ett resultat av att din arbetsgivare skulle strunta eller slarva med detta och du har signalerat om ont i kroppen så är till exempel inte sjukskrivningen långt borta. Och fort kan det gå.

Vanliga symtom vid hemma kontor

Ta därför alla nya symtom i kroppen på allvar. Sök hjälp i tid!  Lyckligtvis finns det hjälp att tillgå innan det är försent. Min Naprapatklinik kan vända sådana trender.

Våra behandlingar är ytterst effektiva för problem som var och varannan patient vittnar om på kliniken:

…listan kan göras lång…

Naprapaternas fem bästa tips för dig som arbetar på hemmakontor

5 tips för hemmakontoret

Så på förekommen anledning önskar vi alltså utbilda alla er som sitter hemma för mycket i dessa tider. Och som ett resultat av tiden bifogar vi våra fem mest effektiva tips för att kroppen ska klara av hemma kontoret på bästa sätt. 5 tips för hemmakontoret  där kan du lära dig vad som underlättar för kroppen under hemma arbetandet, några effektiva steg på vägen! Skriv ut den och sätt upp den hemma som påminnelse!

Får du symtom som de nämnda ovan så tveka inte att kontakta eller boka en tid i Västberga direkt. Eller boka tid i Sickla. 

Komma i kontakt med oss?

Har du frågor eller önskar rådgivning kan du både maila eller ringa:

Mail: boka@minnaprapatklinik.se för snabb support.
Telefon: 08- 410 99 222 Televäxel (Mån-fred 07-19)