Johanna Lundberg Leg. Naprapat Min Naprapatklinik Västberga

Johanna Lundberg Leg. Naprapat till Västberga

Min Naprapatklinik välkomnar Johanna Lundberg Leg. Naprapat till Min Naprapatklinik Västberga.

Vad passar väl inte bättre en sådan mörk årstid att komma med lite ljusglimtar. Därför kommer här en glad nyhet. Kul för oss och till nytta för er! Vi har blivit med tjej! Vad säger ni nu då??
Som exempel kan nämnas att hon är en fantastiskt varm, social, glad och öppen hjärtlig människa med mycket erfarenhet som Leg. Naprapat. Och hon börjar arbeta hos oss!

(Trumvirvelll……) Varmt välkommen till Min Naprapatklinik i Västberga…

Johanna Lundberg Leg. Naprapat

Legitimerad naprapat sedan 2005 och som till exempel är specialiserad mot träning och ergonomi. Hon arbetar mycket manuellt med en kombination av mobilisering, manipulation och akupressur.
Utöver Naprapat är hon även utbildad instruktör i mammaträning och Power Yoga samt medicinsk qigong. Dessa kunskaper använder hon idag i sina behandlingar som naprapat.
På Puls & Träning i Västberga kommer du kunna se henna instruera sina patienter till och från ute i gymmet. Dette eftersom hon ser kroppen som en helhet och allting du gör med din kropp får du tillbaka av den säger hon.
Johanna har i perioder arbetat mycket med ergonomi som ett komplement till effektiva naprapatbehandlingar.
När Johanna är ledig trivs hon bäst i skog och mark eller dansandes med sina barn och vänner. Johanna är en människa med förkärlek för det spanska klimatet och dess kultur. Prata spanska med henne! I perioder har hon även arbetat där.

Grattis till oss alla och speciellt till er som får ligga på hennes bänk i Västberga!

Boka naprapatbehandlingar, massage, träning eller rådgivning hos Johanna Lundberg Leg. Naprapat.

Johanna är i full gång i vårt schema så in online och boka tid hos henne innan de tar slut!