Friska Nacka- Motion, natur, glädje!

Friska Nacka i Samarbete med Min Naprapatklinik

Min Naprapatklinik älskar Friska Nacka därför erbjuder vi alla deltagare 20 % rabatt på första behandlingen på båda vår kliniker. Boka din tid här eller på länkarna nedan.

Vi mår bra av att röra på oss!

Det är bevisat i forskning att man mår bra av att röra på sig. Med det sagt rekommenderar vi på Min Naprapatklinik, Friska Nacka som ett mycket effektivt och smart motionssätt, speciellt i dessa tider.
Som alla redan vet så förebygger motion och rörelse många jobbiga sjukdomar som till exempel depression, hjärt- kärlsjukdomar, diabetes, övervikt m.m. Det spelar ingen roll HUR du rör på dig och det är inte mycket som behövs för att uppleva och ta del av alla hälsofördelar som kroppen automatisk aktiverar när du rör på dig. Sammanfattningsvis, som exempel, kan 30 minuter promenad per dag göra stor skillnad för någon som aldrig rör på sig annars. Fortsättningsvis kan det vara en bra grund för alla som vill må bättre.

Det är helt klart så att Friska Nacka i Samarbete med Min Naprapatklinik är ett mycket bra val för dig och din hälsa! Boka din tid idag.

Vad gör en naprapat egentligen?

Nu har du hittat till oss på Min Naprapatklinik. Här kan du träffa unga engagerade naprapater som arbetar med smärta från hela kroppen. Naprapater tar bort smärta och ser till att den inte kommer tillbaka. Vi hjälper dig när du har ont.

För det första, naprapater undersöker, diagnostiserar och behandlar symtom från hela kroppen som på ett eller annat vis stör dig eller din funktion i vardagen hemma eller på arbetet kanske upplever du besvär eller smärta obehag när du motionerar. För det andra, vi tar bort smärta och ser till att den inte kommer tillbaka. Naprapater arbetar med många olika tekniker där grunden alltid kommer från manuella terapier. Till exempel pressur, massage, akupunktur, ledbehandling, rehabilitering och träningsupplägg m.m.
Friska Nacka i Samarbete med Min Naprapatklinik välkomnar alla slags människor till oss. Elit, vardagsmotionär, barn ungdomar och äldre.

Vi finns i Sickla och Västberga. En behandling tar ca 45 min och kostar 720 kr (576 kr för dig) Boka din tid snabbt och effektivt på knappen nedan. Vi tar oftast emot dig inom 24 h.
Varmt välkomna!

Boka din tid med 20% rabatt idag!

Kom och prova en behandling hos oss

När du har fyllt i formuläret, kontaktar vi dig och svarar på eventuella frågor. Vi bokar även in en tid, då du kommer förbi för att se hur det ser ut hos oss och hur en behandling här kan gå till.

    close-link