Vi har blivit med stötvåg!

Min Naprapatklinik satsar sig ur pandemin och utvecklar behandlingsutbudet med stötvågsbehandling. Stötvåg är en kraftfull och efterfrågan behandlingsmetod som tar hand om långdragna besvär i senor eller leder som annars kan vara svåra att komma åt. Det blir en energi in i bolaget och för oss som arbetar vid bänken med nya tekniker som vi vet fungerar.

Vad används stötvåg till?

Stötvågen utvecklades från början för att ta hand om njursten. Nu för tiden är det ett effektivt instrument mot besvär i senor som inte blir riktigt bra med traditionell behandling. Exempelvis ömma hälsenor, hälsporre, plantarfascit, kalkpålagringar kring vissa leder, musarm m.m. Den kan också användas för kraftfull muskulär behandling.

Hög evidens för stötvågsbehandling

Betyder att det är bevisat i forskning att stötvågsbehandling är ytterst effektivt mot specifika tillstånd kring senor som inte blir riktigt bra. Långdragna problem med ömhet i hälsenor, kalkaxel, plantarfasciit är några av de diagnoser som behandlas effektivt.

Erfaren partner som leverantör

Min Naprapatklinik har köpt sina maskiner av DJO Nordic som är en av världens största leverantörer av medicinsk behandlingssutrustning. Det känns tryggt med en erfaren och stabil leverantör som utbildar och utvecklar vårt arbete fortsatt.

Välkommen med frågor!

Har du frågor eller vill veta mer kan du läsa här eller kontakta oss här!

Stötvågmotaxel