• Om oss

    Du finner oss i Sickla & Västberga. Vi hjälper dig när du har ont!

Min Naprapatklinik grundades 2010, och idag är vi fyra glada och drivna naprapater som hjälper dig antingen i  Sickla eller Västberga. Eftersom vi är en liten klinik så kan du räkna med ett personligt, engagerat bemötande från vår sida. Våra tidigare patienter kan vittna om att vi gör allt vi kan för att hjälpa dig i din situation. Vår ambition är att erbjuda dig tid samma dag eller inom 24 h.

Min Naprapatklinik kan hjälpa dig att få bukt med huvudvärk, spända axlar, nackspärr, musarm, ryggskott, ryggont, stelhet i rygg/nacke, ischias, ont i höfter/säte, knäproblem, hälsporre, idrottsskador med mera. Läs mer om vilka symptom vi kan behandla.

Min Naprapatklink är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet med patientansvarsförsäkring. Efter fyra år lång utbildning gör vi praktik ett år inom sjukvården och blir sedan Legitimerad Naprapat av Socialstyrelsen.

Varmt välkommen till oss i Sickla eller Västberga.
Boka din behandling

Ring oss: 08-410 99 222

Eller maila: boka@minnaprapatklinik.se

Våra naprapater

Ahmet Aksoy

Leg. Naprapat
SICKLA

Victor Bergqvist

Naprapat
VÄSTBERGA | SICKLA

Pontus Melchert Lindell

Leg. Naprapat/ VD
SICKLA

Johanna Lundberg

Leg. Naprapat
VÄSTBERGA

Vill du vara med i vårt team?

Vi är en ung och växande klinik som satsar allt på vår personal. Vi är en levande arbetsplats med regelbundna träffar för personalen där vi utbyter erfarenheter och utbildar oss. Vi åker på gemensamma utbildningar och hos oss kan du utvecklas under lång tid med bra kollegor och härliga arbetsplatser.

Hos oss får du stort egenansvar och möjligheten att växa hur mycket som helst! Se våra lediga jobb här

Tack till alla våra samarbetspartners

Kom och prova en behandling hos oss

När du har fyllt i formuläret, kontaktar vi dig och svarar på eventuella frågor. Vi bokar även in en tid, då du kommer förbi för att se hur det ser ut hos oss och hur en behandling här kan gå till.

close-link