Min Naprapatklinik – Om oss

Min Naprapatklinik grundades i Sickla 2010 och idag är vi flera duktiga och drivna naprapater som du kan träffa antingen i  Sickla eller Västberga.

Eftersom vi är en liten klinik så kan du räkna med ett personligt, engagerat bemötande från vår sida. Våra tidigare patienter kan vittna om att vi gör allt vi kan för att hjälpa dig i din situation. Vår ambition är att erbjuda dig tid samma dag eller inom 24 h.

Vi hjälper dig med

Hos oss kan du få effektiv hjälp med huvudvärk, spända axlar, nackspärr, musarm, ryggskott, ryggont, stelhet i rygg/nacke, ischias, ont i höfter/säte, knäproblem, hälsporre, idrottsskador med mera. Läs mer om vilka symptom vi kan behandla.

Alla våra terapeuter är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet med patientansvarsförsäkring. Efter fyra år lång utbildning gör vi praktik ett år inom sjukvården och blir sedan Legitimerad Naprapat av Socialstyrelsen.

Varmt välkommen till oss i Sickla eller Västberga.

Leta efter en tid för din behandling

boka@minnaprapatklinik.se
08-410 99 222

Våra behandlingsmetoder

Våra naprapater

Ahmet Aksoy

Leg. Naprapat
SICKLA

Pontus Melchert Lindell

Leg. Naprapat/ VD
SICKLA

Daniel Yeoh

Leg. Naprapat
VÄSTBERGA

Viktor Sjödin

Naprapat
SICKLA | VÄSTBERGA

Johanna Lundberg

Leg. Naprapat
VÄSTBERGA

Vill du vara med i vårt team?

Vi är en ung och växande klinik som satsar allt på vår personal. Vi är en levande arbetsplats med regelbundna träffar för personalen där vi utbyter erfarenheter och utbildar oss. Vi åker på gemensamma utbildningar och hos oss kan du utvecklas under lång tid med bra kollegor och härliga arbetsplatser.

Hos oss får du stort egenansvar och möjligheten att växa hur mycket som helst! Se våra lediga jobb här