• Om oss

    Du finner oss i Sickla & Västberga. Vi hjälper dig när du har ont!

Min Naprapatklinik grundades 2010, och idag är vi ett härligt gäng naprapater som hjälper dig i Sickla eller Västberga. Vi har alltid akuttider för dig som behöver snabb hjälp och erbjuder oftast behandling samma dag.

Min Naprapatklink är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet med patientansvarsförsäkring. Efter en fyra år lång utbildning gör vi praktik ett år och blir sedan Legitimerad Naprapat av Socialstyrelsen.

Min Naprapatklinik har ett kunnigt team av erfarna och välmeriterade naprapater som hjälper dig när du har ont. Vi kan hjälpa dig att få bukt med huvudvärk, spända axlar, nackspärr, musarm, ryggskott, ryggont, stelhet i rygg/nacke, ischias, ont i höfter/säte, knäproblem, hälsporre, idrottsskador med mera. Läs mer om vilka symptom vi kan behandla.

Varmt välkommen till oss!
Boka din behandling

Våra naprapater

Ahmet Aksoy

Leg. Naprapat
VÄSTBERGA | SICKLA

Victor Bergqvist

Naprapat
VÄSTBERGA

Pontus Melchert Lindell

Leg. Naprapat/VD
SICKLA

Vill du vara med i vårt team?

Vi är en ung och växande klinik som satsar allt på vår personal. Vi är en levande arbetsplats med regelbundna träffar för personalen där vi utbyter erfarenheter och utbildar oss. Vi åker på gemensamma utbildningar och hos oss kan du utvecklas under lång tid med bra kollegor och härliga arbetsplatser.

Hos oss får du stort egenansvar och möjligheten att växa hur mycket som helst! Se våra lediga jobb här

Tack

till alla våra samarbetspartners

Kom och prova en behandling hos oss

När du har fyllt i formuläret, kontaktar vi dig och svarar på eventuella frågor. Vi bokar även in en tid, då du kommer förbi för att se hur det ser ut hos oss och hur en behandling här kan gå till.

close-link