fbpx
  • Om oss

    Vi är ett stort gäng med bred kompetens, inte bara inom naprapati.

Min Naprapatklinik grundades 2010, och idag är vi ett stort gäng med bred kompetens, inte bara inom naprapati. Vi menar att fysisk och psykisk hälsa hänger ihop och därför erbjuder vi också konsultation med diplomerad hälsopedagog och KBT-terapeut samt behandlande massage.

Naprapater genomgår 4-årig högskoleutbildning vid Svenska Naprapathögskolan i Stockholm samt ett års yrkespraktik. Min Naprapatklink AB är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet med patientansvarsförsäkring.

Min Naprapatklinik har ett kunnigt team av erfarna och välmeriterade naprapater som hjälper dig när du har ont. Vi kan hjälpa dig att få bukt med huvudvärk, spända axlar, nackspärr, musarm, ryggskott, ryggont, stelhet i rygg/nacke, ischias, ont i höfter/säte, knäproblem, hälsporre, idrottsskador med mera. Läs mer om vilka symptom vi kan behandla.

Vi har alltid akuttider för dig som behöver snabb hjälp och erbjuder oftast behandling samma dag.

Varmt välkommen till oss!
Boka din behandling

Våra naprapater

Ahmet Aksoy

Leg. Naprapat
SICKLA | VÄSTBERGA

Tobias Sandell-Yxner

Leg. Naprapat
SICKLA | ODENGATAN

Victor Bergqvist

Naprapatstudent
VÄSTBERGA

Marianne Røstad

Naprapatstudent
SICKLA

Pontus Melchert Lindell

Leg. Naprapat/VD
SICKLA | VÄSTBERGA

Övriga terapeuter

Mats Kellerstam

Massör
SICKLA

Anette Iversen-Ouzounis

KBT-terapeut
ODENGATAN

Vill du vara med i vårt team?

Vi är en ung och växande klinik som satsar allt på vår personal. Vi är en levande arbetsplats med regelbundna träffar för personalen där vi utbyter erfarenheter och utbildar oss. Vi åker på gemensamma utbildningar och hos oss kan du utvecklas under lång tid med bra kollegor och härliga arbetsplatser.

Hos oss får du stort egenansvar och möjligheten att växa hur mycket som helst! Se våra lediga jobb här

Tack

till alla våra samarbetspartners

Kom och prova en behandling hos oss

När du har fyllt i formuläret, kontaktar vi dig och svarar på eventuella frågor. Vi bokar även in en tid, då du kommer förbi för att se hur det ser ut hos oss och hur en behandling här kan gå till.

close-link