Mikael Klintmark

Leg. Naprapat | Cert. coach | Akupunktör

Den erfarna naprapaten
Micke är Legitimerad naprapat sedan 2003 och har 16 års erfarenhet av behandling av diagnosticering och behandling av både arbetsrelaterade besvär och överbelastnings- och akuta smärttillstånd och skador hos idrottare och motionärer.

Micke har närmare 24500 behandlingar i bagaget och gillar fortfarande yrket som naprapat då det ger så otroligt mycket tillbaka att se en människa få må bra relativt direkt eller inom någon vecka. Under åren 2005-2007 var han handledare på Naprapathögskolans Elevklinik i Stockholm.

Han är utbildad inom Medicinsk- och Dry Needling Akupunktur, Redcord Neurac slingträning & rehab, Medicinsk Laserbehandling, löpinstruktör för löpgrupper och även certifierad NLP Practitioner Coach i vilken han fokuserar på att hjälpa dig komma framåt i dina målsättningar inom träning för att skapa en vardag som känns meningsfull och håller din motivation på topp.

”Jag vill bidra till att du förstår varför du har fått ditt besvär, att du känner dig trygg i mötet och med behandlingen och kan acceptera din personliga plan för återgång till besvärsfrihet – då har du och jag största möjlighet att lyckas som team för att nå dit du vill med din kropp”

Micke har 3 maraton och 4 halvmaraton i bagaget och siktar på att krossa mållinjen på Halvmaraton på sub 1:30 senast våren 2021. En klart tuff utmaning och samtidigt så rolig. Cykling är en del av hans träning till och från kliniken några dagar per vecka.

Varmt välkommen och ring gärna om du har några funderingar eller önskar rådgivning.

1
2
3
1

Springer så det ryker

2

Erfaren terapeut

3

Coach & Naprapat i ett