Vi har öppet som vanligt!!

Vi har öppet som vanligt och håller alla kliniker renare än någonsin, och jobbar helt friska. Min Naprapatklinik följer fortsatt myndigheternas rådgivning kring hygien och patient omhändertagande. När du kommer till oss så kan du känna dig trygg med att bli behandlad av friska terapeuter på en ren klinik. Vi har ökat och förbättrat våra städrutiner och arbetar endast då vi själva är helt friska. Städningen pågår för fullt och handspriten flödar så det droppar. Fortlöpande följer vi myndigheternas direktiv.

Har du symtom?

Känner du dig krasslig med minsta förkylningssymtom inför din behandling ber vi dig att ta kontakt med oss innan ditt besök så flyttar vi din tid till ett senare tillfälle. Det går också bra att avboka din tid senare än vanligt då gränsen om 24 h sen avbokning är borttagen.
Kontakta oss per mail eller ring oss så hjälper vi dig att ändra din tid.

Vi har öppet som vanligt och har gott om lediga tider denna veckan.

Här kan du boka en tid om du känner dig frisk. Vi hjälper dig när du har ont precis som vanligt i Sickla, Västberga och på Odengatan 8.

Ät nyttigt så stärker du immunförsvaret

Hur undviker du att bli smittad?

Här kan du uppdatera dig om hur undviker du att sprida smitta eller själv bli smittad

Glöm inte immunförsvaret

Det tål att påminnas om att det går att förstärka sitt försvar mot virus och andra otäckheter. Det glöms liksom bort ibland. Alla har vi våra huskurer och vad som alltid fungerar är att äta bra råvaror som innehåller mycket vitaminer och antioxidanter.
Här kommer lite läsnyttigt från Livsmedelsverket. En underbar sida där du kan lära dig, typ ALLT. Besök den!

Hemmaträning

Att träna hemma är ett ypperligt sätt att må bättre om du inte lyckas komma in på behandling. Här kommer en klassisk inspirerande film med lite olika rörelser som vi alla mår bra av. Mycket nöje!

Boka eller avboka samt ändra tid här

Friska vårhälsningar!
/Gänget på Min Naprapatklinik